Min oplevelse : Frivilligt arbejde i Luang Prabang #1

Anbefaling: Luzzo Pizzaria, Lissabon, Portugal

For at holde en lille pause fra indlæggene angående Laos, så hopper vi idag tilbage til Europa.

Jeg brugte en uge af min sommerferie i 2014, i Lissabon. Jeg mødtes med to venner dernede – en engelsk fyr og en tysk pige (begge nogen jeg lærte at kende i Laos). Vi boede på et hostel lidt ude fra centrum, men stadig tæt på butikker og et turistet spiseområde. Vi havde faktisk lidt problemer med at finde egnede spisesteder, da vi jo var på studiebudget og samtidig ikke gad at spise friturestegt turistmad.

Vi endte dog med at finde ét lækkert spisested, nemlig pizzariaet Luzzo. Luzzo er et rigtig fint lille hyggeligt pizzaria, som ud over restauranten også har en lille fint oppyntet baggård, hvor man også kunne spise. Vi fandt stedet helt tilfældigt en dag, hvor vi gik forbi fordi vi var faret vild i Lissabons smalle gader.

Stedet er til at starte med rigtig hyggeligt indrettet og der var lagt vægt på de små detajler. Personalet var rigtig venlige og lidt kække, og snakkede rigtig fint engelsk. Samtidigt var der en del lokale, som spiste der begge aftener hvor vi var der (hvilket jeg altid ser som et godt tegn) og ikke mindst, så var pizzaerne virkelig lækre!

Jeg ved godt at pizzaer ikke er en klassisk portugisisk spise, men jeg syntes virkelig at det var et hyggeligt spisested. Og jeg må desværre også erkende at det både var den bedste mad og de bedste drinks vi fik på turen. Selvom vi ihærdigt prøvede at finde “de portugisiske perler” af spisesteder, så var Luzzo altså det som kom tættest på.

Eneste lille men er, at de først åbner kl 19.30. Så en eftermiddags snack kan være nødvendig, hvis man som mig bliver sulten kl 18, lige meget hvor i verden man er 😉

IMG_4683

Lækre “ægte” italienske pizzaer! Hvis jeg havde vidst at jeg i fremtiden ville blogge om oplevelsen, så havde jeg taget flere (og bedre) billeder. Men i denne omgang må i nøjes med dette. Jeg er desuden kæmpe fan af pizza som bliver serveret på sådan et “træbræt”, super fin detalje.

 

Adresse

Pizzaria Luzzo

R. de Santa Marta 37

1150-923 Lisboa – Portugal 

Prisniveau 

Pizza : 6-11 €

Drinks : 4 €

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min oplevelse : Frivilligt arbejde i Luang Prabang #1